top of page

Rentefri betalingsutsettelse i 6-9 mnd. 

 

Våre samarbeidspartnere på finansiering gir deg muligheten for særdeles gunstig utsettelse av hele, eller deler av kjøpesum. Kostnaden er lav, kun et engangsgebyr på kr. 449,- (som i enkelte tilbud dekkes av oss). Det påløper ingen renter eller andre gebyrer i denne perioden. Etter utløpt utsettelse er det opp til deg om du ønsker å betale inn hele kjøpesummen, kun en andel, eller la hele restbeløpet gå over til en nedbetaling på 12, 24 eller 36 mnd. Vi kan raskt oppgi månedlige kostnader og renteandel.

Vi tilbyr også 100% finansiering med nedbetaling fra første måned, inntil 36 mnd. Særdeles gunstig rente KUN 7,9%.

Vi trenger for å sette opp en avtale ditt fulle navn/ adresse/ postnummer/ telefon/ e-post, personnummer (11 siffer) og siste års brutto inntekt. Alt er klart for signering i løpet av en time, men betalingsutsettelsen begynner først å gå fra sykkel er levert.


Vær oppmerksom på at finansiering skal være godkjent og signert før vi kan foreta klargjøring og utlevering av ny sykkel.

Kontakt Rolf Christensen (tlf. 918 70 921) hos oss for et forslag til betalingsutsettelse, eller nedbetaling - eller en kombinasjon.

Svea Finans - for vår kunde - selvbetjent lånesøk

Express Bank - for vår kunde - selvbetjent lånesøk

Admin: Tender Sport

http://rolfchristensen.wixsite.com/butikk/finansiering

bottom of page