Focus Izalco Max 9.9
Focus Izalco Max 9.9

Toppmodellen til Focus med særdeles gode aero- og klatreegenskaper.

press to zoom

press to zoom
Skolmar 23 i Sandefjord.
Skolmar 23 i Sandefjord.

Besøk oss på Skolmar Næringspark, kun 1 minutt fra E18 og avkjøring nr. 43.

press to zoom
Focus Izalco Max 9.9
Focus Izalco Max 9.9

Toppmodellen til Focus med særdeles gode aero- og klatreegenskaper.

press to zoom
1/3
Logo Focus Cervelo Pinarello Specialized

Kun utvalgt merkevare

- alltid best på High-End, med salg til hele landet
 

2022 - hele sykkelbransjen forventer manko på de mest populære landeveissyklene kommende sesong, og mange mener situasjonen ikke er normalisert før i 2023/ 2024. Så bruk tiden fornuftig, planlegg neste sesong og husk, du betaler kun et lite depositum ved bestilling nå.

Venter du på svar etter å ha sendt mail (post@tender.no)? Ta gjerne en telefon, så følger vi raskere opp din sak, 918 70 921. 


PROsykler.no får Focus direkte fra fabrikken i Tyskland. I tillegg finner du her Cervelo, italienske Pinarello samt amerikanske Specialized. Hos oss handler du av og med aktive voksne syklister. Vi sørger for korrekte anbefalinger og riktig rammestørrelse. Sammen sikrer vi deg ekte sykkelglede, enten det gjelder Landevei, Gravel, Tempo/ Triatlon eller Cyclocross. Og det beste av alt, vi sender over hele landet for kun kr. 400,-

På utstyrssiden har vi det riktige utvalg av ekstrautstyr med høy kvalitet, reservedeler og service tilpasset våre sykler.


Kontakt oss nå for rentefri betalingsutsettelse i 6-9 mnd. Kun et gebyr på kr. 449,- uansett beløp. Alternativt nedbetaling når perioden med betalingsutsettelse er over.

NYHET - 100% finansiering over 12-24-36 mnd. fra kun 6,9 % rente. Kontakt oss nå! Vi klargjør dette mens du ringer, eller stikker innom.

Service Verksted

 

Vi har lang teknisk erfaring og utfører alt av reparasjon, oppgradering og service på våre produkter. Nå er det rett tid for sesongettersyn. 
Les mer...

Ring oss !
- nå er det rett til for sesongservice.

News 2021-2022

 

Ingeniørene hos våre leverandører jobber med fortløpende utvikling gjennom sesong og dermed kan vi presentere nye modeller og nyheter helt utenom årsskiftet.

Beste Tilbud

 

Du finner fortløpende oppdatering av våre beste pristilbud på finn.no - klikk www.tilbudSYKLER.no og se hele oversikten.

Sender Overalt

 

Vi selger sykler med levering til hele landet og frakter enkelt ferdig klargjort sykkel i originaleske til deg, kun kr. 400,- uansett hvor i landet.
Les mer...

Sikre Sykkelen

 

Vi har Bikefinder på lager og monterer dette raskt inn i din nye sykkel. Løsningen er så genial at vi har utstyrt våre sykler i utstilling med denne GPS Sporing. 

bikefinder_436x400px_v2.gif

Carbon Hjul

 

Nye sykler med nye hjulsett hvor behovet er disc-bremser. Vi er PROdealer av både DT Swiss og Zipp.
Be om pris på en oppgradering nå.

Zipp-foto-1.JPG