Kun utvalgt merkevare


- alltid beste pris på High-End, med salg til hele landet
 

PROsykler.no får Focus og Cervelo direkte fra fabrikken i Tyskland, i tillegg finner du her italienske Pinarello samt amerikanske Specialized. Hos oss handler du av og med aktive voksne syklister. Vi sørger for korrekte anbefalinger og riktig rammestørrelse som sammen sikrer deg ekte sykkelglede, enten det gjelder Landevei, Tempo/ Triatlon eller Cyclocross. Ta gjerne en telefon i dag. Og det beste av alt, vi sender over hele landet for kun kr. 400,-

På utstyrssiden har vi det riktige utvalg av ekstrautstyr med høy kvalitet, reservedeler og service tilpasset våre sykler.
 

Kontakt oss nå for rentefri betalingsutsettelse i 9 mnd. Kun et gebyr på kr. 425,- uansett beløp.
Alternativt nedbetaling over 12-24-36 mnd. når perioden med betalingsutsettelse er over, i samarbeid med DnB Cresco.

NYHET - 100% finansiering over 12-24-36 mnd. med kun 6,9 % rente. Kontakt oss nå! Vi klargjør dette mens du ringer, eller stikker innom.

Vi minner om at det er dagens pris- og leveringssituasjon som gjelder. Denne endres fortløpende gjennom sesong og kan være uforutsigbar i high-end segmentet. Endringer i våre standard spesifikasjoner kan gi forsinkelse i levering grunnet underleverandør.

Sykkeldeler

POC-Cerebel-white-M

POC

Bekledning

Rotor INpower

Utstyr sykkel

Service Verksted

 

Vi har lang teknisk erfaring og utfører alt av reparasjon, oppgradering og service på våre produkter. Kontakt oss for time til din sykkel.
Les mer...

Ring oss !
- og avtal tid for service av din sykkel.

News 2020

 

Ingeniørene hos våre leverandører jobber med fortløpende utvikling gjennom sesong og dermed kan vi presentere nye modeller og nyheter helt utenom årsskiftet.

Beste Tilbud

 

Du finner fortløpende oppdatering av våre beste pristilbud på finn.no - klikk www.tilbudSYKLER.no og se hele oversikten.

Sender Overalt

 

Vi selger sykler med levering til hele landet og frakter enkelt ferdig klargjort sykkel i originaleske til deg, kun kr. 400,- uansett hvor i landet.
Les mer...

Mallorca Trening

 

Som stolt leverandør av sykler for utleie hos Lexberg.no på Mallorca har vi fått med oss denne øyas fantastiske sykkelforhold. Gå inn på www.lexberg.no og les mer om sykkelleie, hotell og løyper. 

Teknisk Hjelp

 

Har du et teknisk spørsmål rundt sykkel/ sykkelønske - ikke nøl med å sende en mail til vår tekniske ekspert Steinar - steinar@tender.no 

Tender Sport Marine
Postadresse/ showrom/ service/ lager: Skolmar 23
3233 Sandefjord
Norway

 

 

Se kart til Skolmar 23>>
post@tender.no
Tlf. 918 70 921
Bank:  24800539699
Vipps: 564539 "Kjøp og betal"

©2020 Tender Sport Marine, Org. nr. 968935143