top of page
Logorekke-jpg.JPG

Kun utvalgt merkevare

- alltid best på High-End, med salg til hele Norge

PS - JULI + AUGUST 2024 holder vi FERIE-STENGT alle FREDAGER.
ÅPENT:  
Man. - Tors. 10:00 - 17:00

2024 - Rekordsalg denne sesong, så noe leveringstid på enkelte modeller
Bruk tiden fornuftig, planlegg din sesong og husk, du betaler kun et lite depositum ved bestilling i god tid. 

Venter du på svar etter å ha sendt mail til post@tender.no? Ta gjerne en telefon, så følger vi raskere opp din sak, 918 70 921. 


PROsykler.no får Focus direkte fra fabrikken i Tyskland. I tillegg finner du her Cervelo, Merida, italienske Pinarello samt amerikanske Specialized. Hos oss handler du av og med aktive voksne syklister. Vi sørger for korrekte anbefalinger, riktig rammestørrelse og innstilling av ny sykkel. Sammen sikrer vi deg ekte sykkelglede, enten det gjelder Landevei, Gravel, Tempo/ Triatlon eller Cyclocross.

Og det beste av alt, vi sender over hele landet for kun kr. 400,- (gjelder ikke elsyklene)

På utstyrssiden har vi det riktige utvalg av ekstrautstyr med høy kvalitet, reservedeler og et godt verksted tilpasset våre varemerker.


Kontakt oss nå for helt KOSTNADSFRI betalingsutsettelse i 9 mnd. eller en 100% finansiering over 12-24-36 mnd. fra kun 7,9 % rente. 

Service Verksted

 

Vi har lang teknisk erfaring og utfører alt av reparasjon, oppgradering og sesongservice på våre produkter.  
Les mer...

Tenk sesongservice 
i god tid !

News 2024-2025

 

Ingeniørene hos våre leverandører jobber med fortløpende utvikling gjennom sesong og dermed kan vi presentere nye modeller og nyheter helt utenom årsskiftet.

Beste Tilbud

 

Du finner fortløpende oppdatering av våre beste pristilbud på finn.no - klikk www.tilbudSYKLER.no og se hele oversikten.

Sender Overalt

 

Vi selger sykler med levering til hele landet og frakter enkelt ferdig klargjort sykkel i originaleske til deg, kun kr. 400,- uansett hvor i landet.
Les mer...

Sikre Sykkelen

 

Vi har Bikefinder på lager og monterer dette raskt inn i din nye sykkel. Løsningen er så genial at vi har utstyrt våre sykler i utstilling med denne GPS Sporing. 

bikefinder_436x400px_v2.gif

Carbon Hjul

 

Nye sykler med nye hjulsett hvor behovet er disc-bremser. Vi er PROdealer av både DT Swiss og Zipp, og lagerfører alltid et stort utvalg av Roval fra Specialized 
Be om pris på en oppgradering nå.

Zipp-foto-1.JPG
bottom of page