F12-1
F12-1

press to zoom

press to zoom
Skolmar 23 i Sandefjord.
Skolmar 23 i Sandefjord.

Besøk oss på Skolmar Næringspark, kun 1 minutt fra E18 og avkjøring nr. 43.

press to zoom
F12-1
F12-1

press to zoom
1/3
Logo Focus Cervelo Pinarello Specialized

Kun utvalgt merkevare

- alltid best på High-End, med salg til hele landet
 

2020 - for et sykkel-år!  Siden slutten av mars opplevde vi rekord i både forespørsler og salg. Det ble en stor utfordring å rekke over alle som ønsket mer informasjon.

2021 - hele sykkelbransjen forventer manko på de mest populære landeveissyklene denne sesong, og mange mener situasjonen ikke er normalisert før i 2023. I tillegg varsler flere produsenter en markert prisvekst. Så bruk tiden fornuftig, planlegg neste sesong og husk, du betaler kun et lite depositum ved bestilling nå.

Venter du på svar etter å ha sendt mail (post@tender.no)? Ta gjerne en telefon, så følger vi raskere opp din sak, 918 70 921. 


PROsykler.no får Focus direkte fra fabrikken i Tyskland. I tillegg finner du her Cervelo, italienske Pinarello samt amerikanske Specialized. Hos oss handler du av og med aktive voksne syklister. Vi sørger for korrekte anbefalinger og riktig rammestørrelse. Sammen sikrer vi deg ekte sykkelglede, enten det gjelder Landevei, Gravel, Tempo/ Triatlon eller Cyclocross. Og det beste av alt, vi sender over hele landet for kun kr. 400,-

På utstyrssiden har vi det riktige utvalg av ekstrautstyr med høy kvalitet, reservedeler og service tilpasset våre sykler.

Kontakt oss nå for rentefri betalingsutsettelse i 6-9 mnd. Kun et gebyr på kr. 449,- uansett beløp. Alternativt nedbetaling når perioden med betalingsutsettelse er over.

NYHET - 100% finansiering over 12-24-36 mnd. fra kun 6,9 % rente. Kontakt oss nå! Vi klargjør dette mens du ringer, eller stikker innom.
 

Service Verksted

 

Vi har lang teknisk erfaring og utfører alt av reparasjon, oppgradering og service på våre produkter. Kontakt oss for time til din sykkel.
Les mer...

Ring oss !
- og avtal tid for service av din    sykkel.

News 2021-2022

 

Ingeniørene hos våre leverandører jobber med fortløpende utvikling gjennom sesong og dermed kan vi presentere nye modeller og nyheter helt utenom årsskiftet.

Beste Tilbud

 

Du finner fortløpende oppdatering av våre beste pristilbud på finn.no - klikk www.tilbudSYKLER.no og se hele oversikten.

Sender Overalt

 

Vi selger sykler med levering til hele landet og frakter enkelt ferdig klargjort sykkel i originaleske til deg, kun kr. 400,- uansett hvor i landet.
Les mer...

Sikre Sykkelen

 

Vi har Bikefinder på lager og monterer dette raskt inn i din nye sykkel. Løsningen er så genial at vi har utstyrt våre sykler i utstilling med denne GPS Sporing. 

bikefinder_436x400px_v2.gif

Carbon Hjul

 

Nye sykler med nye hjulsett hvor behovet er disc-bremser. Vi er PROdealer av både DT Swiss og Zipp.
Be om pris på en oppgradering nå.

Zipp-foto-1.JPG